Inter trækker fra efter sejr over Juventus i Derby d’Italia

Inter lagde sig søndag aften i førertrøjen i den italienske Serie A, da Milano-klubben slog rivalerne fra Torino i den italienske klassiker.

Inter trækker fra i Serie A efter sejr over Juventus.

Fire point og en kamp i hånden.

Inter tog et kæmpeskridt mod det italienske mesterskab, da de søndag aften slog Juventus 1-0 hjemme på Stadio Giuseppe Meazza.

Juventus er trods nederlaget fortsat de nærmeste konkurrenter i jagten på guldet, som de to storklubber i de seneste to sæsoner har måttet se henholdsvis Napoli og AC Milan løbe med.

Søndagens Derby d’Italia blev afgjort efter 37 minutters spil, hvor Juventus-forsvarsspilleren Federico Gatti var uheldig at score selvmål.

Benjamin Pavard forsøgte et saksespark på Nicolo Barellas indlæg fra højresiden, men franskmanden ramte slet ikke bolden, der fotsatte ind foran mål.

Martinez stanger tre point til Milano

Her forsøgte Marcus Thuram at heade til bolden, og den franske angriberes forsøg maskerede bolden i tilstrækkelig grad til, at Gatti først så bolden, da han med låret sendte den ind bag Wojciech Szczesny.

Selvom Juventus i anden halvleg kom en del mere på bolden, end tilfældet havde været i første halvleg, så var ganske fortjent, at det efter fem minutters tillægstid var Inter-spillerne, der kunne strække armene i vejret.