3F Superligaen

Vanlerberghe gik skadet ud: Vi har ikke overblikket endnu

Endnu har de ikke overblikket over Jordi Vanlerberghes skade i Brøndby, men cheftræner Jesper Sørensen ærgrer sig ikke desto mindre.

Jesper Sørensen ærgrer sig over Vanlerberghes skade.
Foto: Brøndby IF

30 minutter inde i sin debut måtte belgiske Jordi Vanlerberghe gå slukøret fra banen.

Brøndbys kamp mod amerikanske Real Salt Lake ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal var uofficiel debut for den belgiske forsvarsspiller, der kom til Brøndby så sent som i mandags.

Med bøjet hoved og opsmøget bukseben gik belgieren fra banen med det, der umiddelbart lignede en baglårsskade. Den vurdering var cheftræner Jesper Sørensen enig i.

– Ja det virker det til (at være en baglårsskade, red.). Her og nu har vi ikke lige overblikket over, om det er slemt eller ej. Han gik ud, og det var synd, siger Jesper Sørensen til campo.dk.

Vanlerberghe startede lørdagens kamp mod Real Salt Lake som højre midtstopper i en trebackkæde, og cheftræneren lægger ikke skjul på, at skaden gør ondt.

Chok i Brøndby: Belgisk nyindkøb udgår med skade

– Det er da ærgerligt. Nu er der lige kommet en ny spiller ind, og vi har en opstart her, hvor vi har god mulighed for at benytte ham og spille ham ind på holdet, og den glipper jo så nu, hvis han er ude længere tid. Nu må vi se. Jeg har som sagt ikke overblikket over det, men det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, lyder det fra Jesper Sørensen.

Foruden en skade til sin nye forsvarsspiller så Jesper Sørensen både gode og mindre gode ting fra sit mandskab i kampen på Estádio Algarve.

Efter sløv start vandt Brøndby fortjent mod amerikanere

– Vi har allerede nogle gode ting, men vi har også nogle ting, vi skal gøre bedre og arbejde hårdt med. Jeg synes, vi skal blive dygtigere til at holde højere boldtempo.

– Vi har bolden rigtig meget i første halvleg, men det går for langsomt i mange situationer, og der skal vi få tempoet i spillet op. Så er der selvfølgelig nogle ting omkring det defensive, hvor vi skal have nogle ting helt på plads, men vi giver ikke så meget væk. Vi laver et par brølere, men ellers var der ikke så meget, lyder det fra Jesper Sørensen.

Brøndby skal igen i aktion i Portugal på mandag, hvor de skal op mod F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P