Premier League

Kobbie Mainoo får kæmpe roser af Højlund: Troede jeg var ung

Rasmus Højlund kom selv på måltavlen torsdag aften i Premier League, men Kobbie Mainoo som afgjorde kampen for Manchester United blev den helt store målhelt. Og han får mange roser af sin danske landsmand.

Kobbie Mainoo bliver hyldet af sine holdkammerater efter sin flotte matchvindende scoring for Manchester United i Premier League
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United leverede et gedigent comeback torsdag aften i 4-3 sejren på udebane mod Wolverhampton i Premier League.

Rasmus Højlunds holdkammerater faldt ellers gevaldigt i søvn ved stillingen 3-2 til Manchester United, da den danske landsholdsspiller blev skiftet ud, og hjemmeholdet fik på en omstilling scoret til 3-3 fem minutter inde i den ekstra spilletid.

Men Kobbie Mainoo dukkede op blot to minutter senere. Trak bolden med sig, sendte den over i det lange hjørne og så vandt Manchester United på den unge spillers flotte mål.

Og det fik Rasmus Højlund til at rose sin holdkammerat efter kampen.

– Jeg nåede ikke rigtig at se ham i pre-season, fordi jeg ikke var der, men alle de andre drenge talte om ham og sagde: Ham her er et utroligt talent…et generationstalent, sagde Højlund ifølge flere medier til TNT Sports efter kampen.

– Man kan se, han har en dejlig statur, og han er også en meget moden. Han er meget rolig. Også uden for banen er han bare en dejlig og afslappet fyr. Man kan bare se, at han er meget fattet, og han kender sin kvalitet, og igen i dag viste han det.

Kobbie Mainoo er et produkt af klubbens eget akademi, og han har i denne sæson spillet otte kampe og scoret det ene mål fra torsdagens kamp. Og netop det at score for Manchester United i en ung alder, ved Højlund hvor svært kan være.

– Kun 18 år gammel… jeg troede, jeg var ung. Og så rykker han op i en alder af 18!, sluttede den danske angriber om sin holdkammerat.

Med sejren er Manchester United placeret på en syvende plads, med otte point op til Aston Villa på femtepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P