3F Superligaen

Officielt: Vejle lejer angriber i FC Midtjylland

Vejle har forstærket sig i ambitionen på at blive i Superligaen, og det sker med en mand, som de ellers tror meget på i FC Midtjylland.

FC Midtjyllands unge angriber Victor Lind udlejes til Vejle Boldklub.

Det står klart onsdag, hvor den 20-årige sønderjyde er præsenteret hos Superligaen 11. plads Vejle. Lind udlejes for resten af sæsonen.

Victor Lind vendte hjem fra udlejning i svenske IFK Norrköping ved årsskiftet, men nu har Lind den nære fodboldfremtid på plads. For FC Midtjylland handler det om at give angriberen spilletid.

– Det handler om Victors fortsatte udvikling. Vi vurderer ikke, at han i dette forår vil få tilstrækkelig spilletid hos os, så for at fasteholde hans udvikling – fordi vi fortsat tror på ham – er det vigtigt, at han kommer ud og spiller kompetitive minutter, udtaler fodbolddirektør Peter Sand.

I Vejle Boldklub er man glade for at hente Victor Lind til klubben, hvor den unge angriber kommer til at konkurrere med truppens øvrige spillere i jagten på overlevelse for holdet fra Nørreskoven.

– Vores målsætning i dette vintertransfervindue har været at hente proven quality – spillere, der kan indgå i konkurrencen om spilletiden fra første dag, spillere, som ankommer med minimal tilpasningstid, og som dermed hurtigt kan indgå som et aktiv i vores målsætning om at sikre overlevelse i 3F Superligaen. Victor Lind passer perfekt til den profil, udtaler Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub.

Victor Lind scorede seks mål i 29 kampe i Allsvenskan sidste år. Victor Lind flyver til Tyrkiet torsdag, hvor han støder til resten træningslejren sammen med resten af Vejle-truppen.

Officielt: Lyngby gafler FCM-talent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P