Premier League

Medie: Brentford enige med Brugges norske angriber

Brentford bliver snart en skandinav rigere, da London-klubben ifølge Fabrizio Romano har indgået en aftale Club Brugges 18-årige nordmand.

Antonio Nusa iført den norske landsholdstrøje
Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Antonio Nusa forlod Norge som 15-årig til fordel for Club Brugge i Belgien i 2021.

Nu står den talentfulde angriber foran et nyt klubskifte, for Brentford har angiveligt slået kløerne i den norske angriber med de nigerianske rødder.

Det erfarer den italienske transferjournalist Fabrizio Romano søndag. Antonio Nusa har spillet 16 kampe for Brugge i denne sæson i Jupiler Pro League, hvor det er blevet til tre kasser.

Og det kan han fortsætte med lidt endnu.

Fabrizio Romano melder nemlig, at Brentford og Club Brugge er nået til enighed om en samlet prispakke, der har en værdi af knap 225 millioner kroner. Og den aftale indebærer, at Nusa først skifter til Brentford til sommer, når sæsonen er overstået.

Ifølge Romano er der både grønt lys fra den belgiske klub og den norske spiller, og derfor kan erstatningen for Brentford-angriberen Ivan Toney, der veksler mellem at erklære troskab til Brentford og skifte snarest muligt.

Liverpool og Arsenal jagter samme norske stortalent – har afvist Chelsea

Nusa har været kædet sammen med flere engelske klubber heriblandt Liverpool, Arsenal, Chelsea og senest Tottenham Hotspur, men det ser altså ud til, at det bliver Frank og co., der får glæde af den 180 centimeter høje angriber.

Nusa fik debut for det norske landshold i august i venskabskampen mod Jordan, hvor han også scorede. Siden er det blevet til tre yderligere landskampe for Solbakkens tropper.

Officielt: Brentford kaprer FCK-emne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P