3F Superligaen

Officielt: Søren Tengstedt skifter til hollandsk fodbold

I sidste sæson solgte Silkeborg en lang række offensive spillere. Nu har de gjort det igen.

Søren Tengstedt i sin nye klub Go Ahead Eagles
Foto: Go Ahead Eagles

Søren Tengstedts tid i Silkeborg IF er slut.

Lørdag er den 23-årige nordjyde præsenteret i den Go Ahead Eagles, som til dagligt spiller i den bedste hollandske række, Æresdivisionen.

Det meddeler Silkeborg IF på sin hjemmeside. Offensivspilleren kom til Silkeborg i 2021 fra AGF, og siden er det blevet til 84 optrædener i den røde trøje. Nu skippes Tengstedt til Holland, og i Silkeborg er man stolte af salget.

– Vi har været utrolig glade for at have Søren i klubben. I sin tid i SIF har Søren udviklet sig til en dygtig Superliga-spiller, som nu er klar til at tage skridtet videre ud i Europa, udtaler sportschef Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

Søren Tengstedts har skrevet under på en kontrakt med Go Ahead Eagles, som udløber i sommeren 202, og den 23-årige danskers nye klub ligger aktuelt nummer seks i den bedste hollandske række.

– Det er et spændende skifte for Søren, som vi ikke vil stå i vejen for – også fordi vi mener, vi er rigtig godt dækket ind på de positioner, Søren er bedst på.

– Derfor mener vi, at skiftet til Go Ahead Eagles er det helt rette for alle parter, og vi ønsker Søren alt det bedste med det spændende, nye eventyr i karrieren, slutter Jesper Stüker.

Tengstedt har spillet 17 kampe for Silkeborg i denne sæson, hvor det er blevet til fire mål.

Officielt: Silkeborg henter endnu en spiller i 2. division

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P