3F Superligaen

Medie: Brøndby tjener flere millioner på Evjen-salg

Håkon Evjen er efter alt at dømme meget snart fortid i Brøndby IF. I den forbindelse forlyder det nu, at Carsten V. Jensen og co. kommer til at få flere penge for den 23-årige nordmand, end hvad man i sin tid gav for ham.

Brøndby IF kommer til at tjene flere millioner kroner på salget af Håkon Evjen til Bodø/Glimt.
Brøndbys Håkon Evjen og Nicolai Vallys. Brøndby møder AGF i kvartfinalen i DBU Pokalen på Brøndby Stadion søndag den 10. december 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Håkon Evjen er kun startet inde en enkelt gang i indeværende sæson i Superligaen. Derudover har han noteret sig for 10 indhop.

Alligevel kommer Brøndby IF, med fodbolddirektør Carsten V. Jensen i spidsen, til at tjene penge på den 23-årige nordmand, der i disse dage bliver meldt i færd med at skifte til Bodø/Glimt.

I hvert fald hvis man skal tro B.T.

Mediet skriver således fredag, at klubberne er blevet enige om en transfersum på 2,5 millioner euro, svarende til 19 millioner kroner.

Det forlyder videre, at Brøndby betalte 12 millioner kroner for Evjen, da han blev hentet for et år siden i hollandske AZ Alkmaar.

Der er altså udsigt til en fortjeneste på syv millioner kroner hvad angår transfersummerne alene, selvom Evjen ikke for alvor har formået at bide sig fast i Brøndby.

Vanvidsrygte: Brøndby udlejer forsvarsprofil

B.T. skriver desuden også, at Håkon Evjen i løbet af weekenden rejser til Marbella for at færdiggøre aftalen med Bodø/Glimt.

Blot lægetjek og underskrift mangles, før skiftet bliver ført ud i livet.

Håkon Evjen står i alt noteret for 30 kampe med fire mål og fire oplæg til følge i Brøndby-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P