Overbevisende AaB slog Randers FC i testkamp

De ligger i hver sin række, men det var ikke til at se fredag, hvor NordicBet Liga-holdet fra AaB slog superligaholdet fra Randers FC i en testkamp.

AaB slog sikkert Randers FC i testkamp.

Der blev gået til stålet på kunstgræsset på Viborgvej i Randers fredag eftermiddag.

Superliganedrykkerne fra AaB havde taget turen de godt 80 kilometer mod syd, og i en kamp der både bød på et romerlys og en tidstavle, der ikke kunne følge med, sejrede NordicBet Liga-mandskabet med 0-4.

Kampen blev spillet over tre gange 45 minutter, men Younes Bakiz skulle blot bruge syv minutter på at bringe gæsterne foran 0-1.

Kort før afslutningen på anden halvleg gjorde unge Mads Bomholt det til 0-2, inden selvsamme Bomholt efter godt 100 minutters træningskamp også gjorde det til 0-3.

Unge Malthe Kjølby gjorde det i kampens absolut døende sekunder det til slutresultatet 0-4.

Med sejren har AaB nu vundet begge sine første to testkampe i 2024, efter de i sidste uge slog FC Midtjylland med 1-4. Randers FC vandt sin første testkamp i det nye år mod Hobro, men måtte altså gå fra vinterens anden test med et markant nederlag.