Brøndby smadrer Fredericia i overbevisende test

Efter sidste uges nederlag til Hvidovre var der i dén grad andre takter at spore hos Brøndby, der på det nærmest udraderede FC Fredericia.

Brøndbys logo

Først slog de Brentford, så tabte de til Hvidovre, og fredag slagtede de Fredericia.

Stabilitet kunne meget vel være et nøgleord i resten af vinteropstarten for Brøndby-træner Jesper Sørensen, der fredag kunne sende sin tidligere arbejdsgiver fra FC Fredericia tilbage over de to bælter med en sand afklapsning.

Hele 9-0 slog Brøndby NordicBet Ligaens øjeblikkelige femmer, og det var særligt i en fuldstændig forrygende første halvdel af første halvleg, at storsejren blev grundlagt.

Allerede efter 24 minutters spil stod der 5-0 til hjemmeholdet, der havde fået fem forskellige målscorere på tavlen.

Henrik Heggheim åbnede scoringen, inden Marko Divkovic fordoblede. Noah Nartey udbyggede til 3-0 efter 17 minutters spil, inden Ohi Omoijuanfo bare minuttet efter gjorde det til 4-0. Sebastian Sebulonsen blev den tredje forsvarsspiller og fjerde udlænding på tavlen, da han gjorde det til 5-0 efter en flot soloaktion.

Ivan Toney panenka var ikke nok: Brøndby slår Brentford

Forsvarsscoringerne stoppede bestemt ikke i anden halvleg, hvor Rasmus Lauritsen efter ti minutters spil gjorde det til 6-0. Sean Klaiber udbyggede, inden også Kevin Mensah kom på tavlen. Fem minutter før tid gjorde bare 17-årige Adam Claridge det til slutresultatet 9-0.

Brøndby måtte til kampen undvære spillere som Jonathan Ægidius, Mathias Greve, Mathias Kvistgaarden, Kevin Tshiembe og Håkon Evjen, og særligt sidstnævnte kan meget vel have spillet sin sidste kamp for klubben:

Medie: Brøndby i konkrete forhandlinger med norske mestre