Premier League

Tidligere Bayern-direktør: Barca og Premier League-klubber er efter Kimmich

Den tidligere tekniske direktør i Bayern München, Michael Reschke, blev tirsdag interviewet af det tyske Sky Sports. Her løftede han sløret for, at både FC Barcelona og flere hold i toppen af Premier League er lune på Bayerns Joshua Kimmich.

Ifølge en tidligere Bayern-direktør er der mange store klubber i Europa, der er interesserede i Bayerns Joshua Kimmich
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der render en eftertraget herre rundt i Bayern München.

Det sagde den tidligere tekniske direktør i den tyske storklub, Michael Reschke, i hvert fald, da han tirsdag blev interviewet af det tyske Sky Sports.

Ifølge Reschke er både den spanske gigantklub FC Barcelona såvel som flere klubber i Premier League ude efter Bayerns midtbanegeneral, der har kontrakt med den sydtyske klub til sommeren 2025.

– Der er rygter om Barcelona og i Premier League, kan jeg uden at røbe for meget forsikre jer om, at klubberne i toppen af tabellen er interesserede i Kimmich, lød det fra den tidligere Bayern-direktør til det tyske Sky Sports.

Selvom Kimmich angiveligt er glad for tilværelsen i Bayern, og den tyske midtbanespiller tidligere i transfervinduet afviste en mulig transfer til Paris Saint Germain, mener Reschke ikke, at det er utænkeligt, at Kimmich vil videre på et tidspunkt.

Bayern-direktør om Kimmich til PSG: Det er absurd

– Jeg kan sagtens forestille mig, at Kimmich gerne vil prøve noget nyt på et tidspunkt. Alligevel er jeg overbevist om, at PSG ikke var noget, han havde lyst til at blive en del af. Men de er jo ikke den eneste storklub, der er interesseret i ham, fortsatte Reschke overfor det tyske Sky Sports.

Næste gang Bayern og Kimmich skal forsøge at indhente Bayer Leverkusen i den tyske Bundesliga er den 24. januar, når Union Berlin kommer forbi Allianz Arena.

De forsvarende tyske mestre er på nuværende tidspunkt syv point efter imponerende Leverkusen, der dog har spillet en enkelt kamp mere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P