3F Superligaen

Medie: West Ham forhører sig på FCN-profil

To Premier League-klubber skulle allerede holde et vågent øje, men nu melder West Ham sig også ind i kampen om FC Nordsjællands guldfugl.

West Ham har forhørt sig om FC Nordsjællands Ibrahim Osman.
Foto: FCN.dk
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mohamed Diomandes skifte fra FC Nordsjælland til skotske Rangers skulle allerede være på plads.

Nu kan der vente FC Nordsjælland endnu et stort salg.

Tidligere var det Premier League-klubberne Brighton og Crystal Palace, der blev meldt interesseret, men nu har West Ham angiveligt forhørt sig på FC Nordsjællands 19-årige angriber Ibrahim Osman.

FC Nordsjælland solgte i sommeren 2020 Osmans landsmand, Mohammed Kudus, til Ajax, og Kudus har efterfølgende taget turen videre til West Ham, så der kan vente en potentiel landsmand for Osman i London.

Transferjournalist Ben Jacobs kan dog berette, at der vente FC Nordsjælland en endnu større økonomisk gevinst, end de ni millioner euro, klubben modtog for Kudus.

Medie: PL-interesse for ung FC Nordsjælland-profil

Farum-klubben skulle således forvente mindst 15 millioner euro for den hurtige ghaneser, men danskerne vil ikke haste et salg igennem og kan potentielt trække beløbet helt op på 20 millioner euro.

Hvis det lykkes, bliver der tale om nordsjællændernes næststørste salg til dato, da et prisskilt på 20 millioner euro vil klemme sig ind imellem de 25 millioner euro, klubben fik for Ernest Nuamah i sommer og de 17 millioner euro, klubben fik for Kamaldeen Sulemana i sommeren 2021.

Det er kun et år siden, at Ibrahim Osman tog skiftet fra Right to Dream akademiet i Ghana til Right to Dream Park i Farum, alligevel er det allerede blevet til hele 39 kampe i den rød-gule FCN-trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P