NordicBet Ligaen

Jakob Ahlmann har ikke hørt fra AaB: Pilen peger mod exit

Jakob Ahlmann har spillet hele sin seniorkarriere i AaB, hvor det er blevet til mere end 300 kampe på førsteholdet. Kontrakten udløber til sommer, og selvom nordjyden vil mere AaB, så lakker tiden mod enden for nordjyden.

AaB's Jakob Ahlmann i superligakampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han fik debut for AaB i 2010, og siden er der sat yderligere 321 streger ud for kamptotalen.

Jakob Ahlmann har været en konstant i den nordjyske klub gennem snart 14 år, og han har oplevet både mesterskabstriumf og nedrykningskollaps.

I 2021 skrev venstrebacken under på, hvad der tyder på at blive Ahlmanns sidste kontrakt i AaB. Til sommer udløber aftalen, og hovedpersonen vil da også meget gerne forlænge tiden.

– Ja, selvfølgelig vil jeg det. Det vil være underligt, hvis ikke jeg synes, det vil være en god ide. Jeg har brugt mange år i klubben og er glad for at være her. Jeg har en alder nu, hvor jeg kan sige, at de store udlandsdrømme er lagt på hylden, fortæller Jakob Ahlmann til campo.dk.

(..) dialog er der ikke noget af.

Jakob Ahlmann

AaB ligger lige nu blot et enkelt point efter Sønderjyske i toppen af NordicBet Ligaen, og den 33-årige venstreback har spillet i 13 af sæsonens kampe.

Niveauet er der da også stadig, lyder det fra Ahlmann.

– Jeg føler mig godt tilpas og føler, at jeg kan bidrage med en masse både på og udenfor banen. Så jeg vil selvfølgelig gerne fortsætte i den klub, hvor jeg har spillet hele min karriere.

Pilen peger én vej for Ahlmann

Der skal to til en kontraktforlængelse, og selvom Ahlmann ønsker at forlænge i AaB, så er der ingen forhandlinger med sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. Det ligner derfor et exit for Ahlmann.

– Ja, det er nok mest realistisk – siden der ikke ligger noget på bordet – at pilen peger den vej for mig.

AaB's Jakob Ahlmann i superligakampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Er der ingen snak om forlængelse med klubben?

– Nej. Vi har selvfølgelig snakket lidt om fremtiden, og mit indtryk er, at pilen peger i en anden retning.

Til sommer vender Andreas Poulsen retur til AaB fra lejeophold i Silkeborg, og aalborggenserne råder allerede over spanske Diogo Caballo.

Ahlmann har derfor læst skriften på væggen.

– Med de to venstrebacks til sommer, så er det – set fra klubbens synspunkt – nok ikke mig, de tænker at kaste en ny kontrakt efter. Det er de indikationer, jeg har fået, og så det jo sådan, det er.

Ahlmann håber, at AaB kommer på andre tanker, men trods den manglende dialog, slår han en ting fast.

– Jeg kommer til at være en god repræsentant uanset, hvad der sker. Jeg vil være med til at bringe klubben op i Superligaen igen.

– Men dialog er der ikke noget af, slutter Jakob Ahlmann.

campo.dk har været i kontakt med sportsdirektør i AaB, Ole Jan Kappmeier, og spurgt, om han ønsker at forlænge med det garvede AaB-koryfæ.

– Jeg ønsker ikke at kommentere på hverken spillerhandler eller kontraktforlængelser. Vi er glade for at have Jakob Ahlmann i truppen, og han er en integreret del af holdet, udtaler sportsdirektøren til campo.dk.

Jakob Ahlmann var på banen, da AaB besejrede FC Midtjylland fredag middag. Læs om kampen nedenfor.

AaB storsejrer over FCM på Heden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P