3F Superligaen

Thomasberg inden første FCM-test: Vi blander kortene

Vinterens første testkamp inden Superliga-opstart står for døren for Thomas Thomasberg og FC Midtjylland, og stort set alle ulvene kan forvente spilletid, når AaB venter fredag.

Thomas Thomasberg har travlt med at få truppen spillet sammen og skaffe de nødvendige point for at være med i toppen af Superligaen.
Foto: Tobias Thomasen.

B.S. Christiansen har netop rystet dem godt sammen.

Men efter en mindre overlevelsestur til Skotland er det nu tid til at snøre støvlerne igen for FC Midtjylland-truppen.

Fredag venter Ulvenes første testkamp inden Superliga-foråret tager sin start, når AaB kommer et smut forbi Ikast til en træningskamp.

Træningskampen skal ifølge klubbens cheftræner, Thomas Thomasberg, først og fremmest bruges til at give spillerne en fornemmelse af at spille igen, hvorfor posen også bliver rystet til opgøret.

– Kortene bliver blandet. Alle kommer til at skifte undervejs, og kun målmanden forventer vi skal spille 90 minutter, fordi der her er en anderledes belastning, og det er godt at få en hel kamp og ikke blot de aktioner, der byder sig i én halvleg, siger han og fortsætter:

– Det handler om det fysiske, men vi glæder os også til at få fornemmelsen af at møde et andet hold, som måske spiller lidt anderledes, end vi er vant til under træningerne.

Desuden er træningskampe som fredagens også en god mulighed for at få øvet nogle af de ting, man skal forberede til den sidste halvdel af sæsonen.

–  Vi har en stor palette af ting, vi gerne vil øve os i med og uden bold, og allerede i morgen skulle vi gerne kunne se, at folk ikke har glemt tingene fra efteråret, siger Thomasberg.

Kampen mod AaB sparkes i gang fredag klokken 12:00 i Stadomen i Ikast, men kan også følges på fcm.dk og klubbens Youtube-kanal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P