Jupiler Pro League

Rygtet til Brøndby – Anderlecht-flop nærmer sig ny klub

Anderlechts Justin Lonwijk har været rygtet til Brøndby, men nu ser det ud til, at den tidligere Viborg-spiller skifter hjem til Holland.

Justin Lonwijk i Viborg FF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Justin Lonwijk har været kædet sammen med Brøndby ad flere omgange.

Da hollænderen spillede i Viborg FF for to sæsoner siden, blev han sat i forbindelse med Vestegnsklubben og i december sidste år svirrede rygterne igen.

Anderlechts danske sportsdirektør, Jesper Fredberg, har tidligere bekræftet over for campo.dk, at Lonwijk meget vel forlader Anderlecht i dette transfervindue.

Men det bliver ikke til Brøndby.

Det erfarer belgiske Het Nieuwsblad. Avisen skriver, at Justin Lonwijks tid rigtig nok er forbi i Anderlecht, men at den 24-årige hollænder har forhandlet med den hollandske midterklub Fortuna Sittard om et skifte.

Lonwijk har fået sølle 39 minutters spilletid for Anderlecht i denne sæson, og skiftet til Fortuna Sittard er ikke en tilfældighed.

Lonwijks lillebror Nigel Lonwijk, som i dag spiller i Wolverhampton i England, har tidligere tørnet ud for Sittard. Storebror Justin er på udkig efter spilletid og Sittard jagter en midtbanespiller, erfarer det belgiske medie.

Justin Lonwijk er ejet af Dynamo Kiev, men altså udlejet til Anderlecht. Lonwijk blev hentet permanent til Viborg FF i 2021, efter et succesfuldt lejeophold. Han skiftede til Dynamo Kiev året efter.

Medie: Jens Stryger på plads i svensk storklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P