3F Superligaen

Officielt: Silkeborg henter endnu en spiller i 2. division

Silkeborg IF har for anden dag i streg præsenteret en ny spillertilgang. Også denne gang har klubben fra Søhøjlandet været på rov i 2. division.

Mads Larsen skifter til Silkeborg IF fra Esbjerg fB
Foto: Silkeborg IF

Der var rift om Mads Larsen.

Sidste sæsons svenske mestre fra BK Häcken var ifølge B.T. også ude efter den unge EfB’ers underskrift.

Det blev dog Silkeborg, som trak det længste strå i kampen om den unge offensive midtbanespiller. Nu har klubben fra Søhøjlandet offentliggjort handlen.

– Det er ingen hemmelighed, at Mads er en spiller, vi har haft et rigtigt godt øje til gennem en længere periode, og derfor er vi glade for, at det nu er lykkedes os at skrive kontrakt med ham, fortæller Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, til klubbens hjemmeside.

Mads Larsen selv er også meget begejstret for skiftet.

– Det har længe været et ønske for mig at komme til Silkeborg, så jeg er utrolig glad for endelig at have underskrevet kontrakten. Jeg er meget inspireret af den måde, klubben spiller på, og det er den form for fodbold, som tiltaler mig, fortæller Mads Larsen til Silkeborgs hjemmeside.

– Jeg er meget glad for at få chancen for at fortsætte min udvikling i Superligaen, og Silkeborg IF er den perfekte klub for mig at tage næste skridt.

Den unge EfB-profil fik debut på Esbjergs førstehold i en alder af bare 16 år, og siden har Mads Larsen spillet 112 kampe for vestjyderne.

EfB har gang i en flot sæson i 2. divisionen, hvor de fører suverænt med hele 11 point ned til FC Roskilde, som ligger på andenpladsen.

Fra Danmarksserien til Superligaen: Silkeborg kan lide min spillestil
Officielt: Silkeborg har vinterens anden tilgang på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P