Kimmich afviser vinterskifte: Overhovedet ikke et tema

Godt nok har Joshua Kimmich kun halvandet år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, men et skifte væk er ikke et tema denne vinter.

Joshua Kimmich tænker ikke på PSG.
Foto: Tobias Schwarz/AFP/Ritzau Scanpix

Han har været rygtet til både Manchester United, FC Barcelona og Paris Saint-Germain denne vinter.

Ingen af delene kommer dog til at ske.

Så sikker er Joshua Kimmich i sin sag, for som det er lige nu, så er hans tanker udelukkende på Bayern München.

– Jeg koncentrerer mig faktisk bare om Bayern. For mig har det (et klubskifte, red.) overhovedet ikke været et tema i vinter, siger Kimmich til Sky Sports.

Rygterne om et snarligt farvel til den tyske storklub kommer så følge af Kimmichs nuværende kontrakt i Bayern München, som står til at udløbe i sommeren 2025.

Mål og Highlights: Musiala og Kane sikrer Bayern-sejr i ‘Der Kaiser’-hyldest

– Jeg tror, vi vil sætte os ned sammen på et tispunkt, og at klubben vil tage kontakt til mig. Vi vil diskutere alt, der skal diskuteres, mellem os og ikke med jer, siger Kimmich til pressen.

Den alsidige tysker har i denne sæson udelukkende spillet på midtbanen for Bayern München, men på det tyske landshold har landstræner Julian Nagelsmann åbnet muligheden for, at Kimmich i stedet skal dække højreback.

Joshua Kimmich kan være fortid i Bayern – stjernen undrer sig

– Man har hele tiden følelsen af, at jeg er en, der nægter at spille den position. Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke nyder at spille der eller at jeg ikke vil spille der. Jeg elsker at spille fodbold, jeg elsker at være på banen, og så kommer min position som anden prioritering, lyder det uselviske fra Kimmich.

28-årige Kimmich står indtil videre noteret for 82 tyske A-landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P