Ligue 1

Daramy-assist i Reims’ sejr over Monaco

Mohamed Daramy var stærkt involveret i Stade Reims' sejr i fyrstendømmet ved Middelhavet lørdag aften.

Mohamed Daramy leverede en assist, da Reims slog AS Monaco.

Efter en mindre god periode til sidst i 2023 fik Reims lørdag en super start på 2024.

Danskerklubben fra champagnens hjemby slog lørdag topholdet fra AS Monaco 1-3 og avancerer selv fra en ottendeplads til en femteplads i Ligue 1-tabellen.

Maltesiske Teddy Teuma åbnede scoringen for gæsterne efter en god halv time, efter han spillede Mohamed Daramy fri på venstrekanten. Danskeren lagde dog bolden tilbage til Teuma, der bankede bolden ind bag Philipp Kohn i Monaco-målet.

Wissam Ben Yedder udlignede i starten af anden halvleg, inden tyske Reda Khadra efter ti minutter legede kispus med Monaco-forsvaret og slutteligt kunne gøre det til 1-2.

Daramy var i hopla i sikker Reims-sejr

Efter 87 minutter på banen gik Daramy ud i den nervepirrende afslutning, og dybt inde i overtiden kunne han så se holdkammeraten, hollandske Azor Matusiwa, lukke kampen med sin scoring til 1-3.