Rygaard glæder sig over afklaring i Polen: Rart at få det ud af verden

Mikkel Rygaard kan se frem til at få sin manglende løn fra polske LKS Lodz udbetalt i januar, og det glæder danskeren, at der nu kommer en afklaring på sagen.

Han har fået halvdelen, men nu kan han – forhåbentlig – se frem til også at få den anden halvdel.

Mikkel Rygaard røg i sin tid i polske LKS Lodz i 2021 ind i noget af en rodebutik, som i november endte med, at danskeren rev sin kontrakt med klubben over.

På det tidspunkt havde danskeren ikke modtaget løn i tre måneder, men nu lader der langt om længe til at komme orden i sagerne.

Den polske klub er af FIFA blevet beordret til at udbetale den manglende løn til Rygaard, inden de kan registrere nye spillere, men faktisk har Rygaard allerede fået en del af den manglende løn.

– For to måneder siden gik der penge ind på min konto fra Lodz, og så troede jeg egentlig, at sagen var ude af verden, men det var kun halvdelen af beløbet, der var gået ind, forklarer Mikkel Rygaard, der er glad for – forhåbentlig – snart at kunne lægge sagen fra Polen til side.

FIFA straffer polsk klub for Mikkel Rygaards udeblevne løn

– Det bliver rart at få det ud af verden. Spillerforeningen har virkelig knoklet for det, og vi har vundet vores sager, så jeg får mine penge. Det har ikke påvirket mig præstationsmæssigt, men det har været skide irriterende, siger Rygaard til campo.dk.

Foruden Rygaard har også brasilianske Ricardinho tilgodehavende hos den polske klub, men Rygaard har ikke været i kontakt med sin tidligere brasilianske holdkammerat.

Efter bruddet med LKS Lodz i november 2021 gik Mikkel Rygaard uden klub i tre måneder, inden han skrev kontrakt med svenske BK Häcken.

Den tumultariske tid i polsk fodbold blev nærmest øjeblikkeligt ændret til det positive for Rygaard i Göteborg-klubben, som i danskerens første sæson vandt det svenske mesterskab for første gang i klubbens historie. I den sæson spillede Rygaard 28 kampe og scorede 11 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P