Europæiske Ligaer

FIFA straffer polsk klub for Mikkel Rygaards udeblevne løn

Det er over to år siden, Mikkel Rygaard forlod Polen og LKS Lodz, og nu kan danskeren se frem til at få sin manglende løn udbetalt.

Mikkel Rygaard kan nu se frem til at få sin løn fra polske LKS Lodsz.
Foto: LKS Lodsz

Pengene kommer i januar.

Så konkret er polske LKS Lodz i deres udmelding, efter klubben er blevet straffet af FIFA.

Riza Durmisis nye klub behandlede danske Mikkel Rygaard markant ringere, end man som spiller kan forvente af en klub, da lønnen ganske enkelt udeblev i tre måneder.

Det fik den nuværende Häcken-spiller til at rive kontrakten over, og nu er der altså gode nyheder.

FIFA har nemlig fastholdt straffen til den polske klub, der således ikke må hente nye spillere, før den har ordnet sine affærer med den danske midtbanespiller.

Mikkel Rygaard: Kan tage polsk løn med til ny klub

Det har klubben dog tænkt sig at få bragt i orden med udgangen af denne måned. Det skriver klubben selv på sin hjemmeside. Foruden Mikkel Rygaard har også brasilianske Ricardinho tilgodehavender hos den polske klub.

Ifølge den polske ligas bundprop betyder FIFA’s dom, at klubben godt kan hente nye spillere men ikke registrere dem, før sagerne med Rygaard og Ricardinho er bragt i orden.

Dermed har polakkerne næppe haft mulighed for at registrere Riza Durmisi endnu. Lodz spiller en række træningskampe i januar og starten af februar, inden de 12. februar åbner forårssæsonen i den polske Ekstraklasa med en udekamp mod Korona Kielce.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P