Durmisi er skiftet til Mikkel Rygaards tidligere klub: Ville jeg ikke anbefale

Riza Durmisi har efter seks måneder som klubløs fundet sig en ny klub, men det er ikke en klub, som landsmanden Mikkel Rygaard ville have anbefalet.

Mikkel Rygaard ville ikke anbefale Lodz til Durmisi.
Foto: LKS Lodz

Riza Durmisi har næppe spurgt nogen til råds.

Den 30-årige dansker skiftede på sin fødselsdag i mandags til polske LKS Lodz, efter han har stået uden klub siden kontraktudløbet i Lazio i sommer.

Netop LKS Lodz har tidligere haft én dansker i truppen, og han kom – mildest talt – ikke fra den polske klub med en god oplevelse i bagagen.

Klubløs i et halvt år – nu har Riza Durmisi fundet ny klub

Mikkel Rygaard endte i november 2021 med at rive sin kontrakt med den nuværende polske bundprop i stykker, efter han ikke havde fået udbetalt løn i tre måneder. Derfor kommer det næppe heller som en overraskelse, at en anbefaling af den polske klub ikke ligefrem sidder løst hos Rygaard.

– Jeg har ikke selv talt med Riza [Durmisi], men jeg skrev straks til Spillerforeningen, da jeg hørte om hans skifte, og jeg ved, at de har haft kontakt med ham, siger Mikkel Rygaard til campo.dk

– Hvis han havde snakket med mig, så var det ikke en klub, som jeg ville anbefale, siger Rygaard, der dog håber, at landsmanden får en bedre oplevelse, end han selv havde.

Rygaard glæder sig over afklaring i Polen: Rart at få det ud af verden

– Jeg havde ikke den heldigste tid i klubben, men klubben har fået en ny ejer, og man kan da håbe, at det har hjulpet på situationen, for i princippet er det en rigtig fin klub, lyder det fra Mikkel Rygaard.

Den danske midtbanespiller fortæller desuden om sin tid i Polens fjerdestørste by, at det for klubbens polske spillere ikke var udsædvanligt, at klubben ikke betalte løn til tiden.

Foto: LKS Lodz

Særligt Rygaard og den nuværende Sheriff Tiraspol-anfører, brasilianske Ricardinho, fik i flere måneder ikke udbetalt løn. Nu har FIFA afgjort, at klubben ikke kan registrere ny spillere, før den betaler sine to tidligere spillere de penge, de har til gode. Den sag kan du læse mere om her.

LKS Lodz skriver selv, at FIFA’s straf maksimalt kan vare i tre transfervinduer, og at den bliver løftet, så snart klubben har fået orden i sine lønsager.

Ifølge klubben kan polske klubber alligevel først registrere nye spillere fra 29. januar til 27. februar, og da den samtidig lover at betale Rygaard og Ricardinho den manglende løn inden januars afslutning, skulle der altså ikke være noget i vejen for, at Riza Durmisi til den tid bliver registreret tids nok til at spille forårets første kamp den 12. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P