3F Superligaen

Nu kører det ikke kun for Alexander Lind: Silkeborg-profil tackler sin fobi

Alexander Lind måtte i november sidste år melde afbud til en samling med det danske U21-landshold som følge af flyskræk, men måske blive den slags ikke afbud ikke aktuelt for Lind i fremtiden.

Alexander Lind ser ud til at arbejde på sin flyskræk.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superligatopscorer Alexander Lind er en modig mand.

Den 21-årige Silkeborg-angriber har i 2024 stirret sin frygt for at flyve direkte i øjnene, og det lader til, at Lind har vundet kampen.

I hvert fald har den danske U21-landsholdsspiller lagt to billeder på sin instagram-story, hvor han poserer ombord på et fly samt et billede fra et fly-cockpit med teksten:

– Vi gjorde det.

Foto: Alexander Lind instagram

Lind måtte i november melde afbud til U21-landsholdets testkamp mod Marokko i Spanien på grund af sin flyskræk.

Flyskræk sender Alexander Lind ud af U21-landsholdstruppen

Selvom det endnu ikke står klart, om angriberen er ovre sin flyskræk, eller turen blot var det første skridt i kampen, så vil det formentlig lette en del for Alexander Lind, hvis han nu er i stand til at flyve.

Det mindsker næppe heller hans værdi på transfermarkedet, hvis han pludselig er i stand til at flyve til udekampe for potentielle fremtidige klubber.

Alexander Lind har i denne sæson 16 superligakampe for Silkeborg, og med ti mål er han, sammen med sin tidligere holdkammerat Nicolai Vallys, topscorer i ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P