Thomas Frank om transfervinduet: Forventer vi er aktive

Thomas Frank forventer aktivitet i Brentfords transfervindue, hvor de allerede er blevet sat i forbindelse med ind- og udgående spillere.

Thomas Frank forventer, at Brentford er aktive i transfervinduet.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er særligt ét navn, der går igen, når det kommer til Brentfords januar-transfervindue.

Danskerklubben i London får mere eller mindre en ‘ny’ spiller ind i truppen, når Ivan Toney lørdag den 20. januar kan gøre comeback i hjemmekampen mod Nottingham Forest.

Hvis altså ikke, han bliver solgt først.

Toney fik før sommerferien en otte måneder lang karantæne for brud på engelsk fodbolds betting-regler, men selvom han ikke har været i aktion siden maj, så har han en stor stjerne hos sin danske træner.

Thomas Frank har gentaget, at Brentford skal have mere end bare god betaling, såfremt de skal slippe sin sæsons klubtopscorer, men danskeren forventer alligevel, at klubben vil være aktive på markedet i januar.

Frank affejer Toney-rygter: Han er meget-meget dyr

– Vi er selvfølgelig i en situation, hvor vi har en del skader. Vi er altid på markedet, og vi forbereder os altid til det kommende transfervindue for at se, om der er noget, der ville passe os og kan hjælpe os.

– Sidste år hentede vi Kevin Schade mere eller mindre på førstedagen i januar. Jeg forventer, at vi vil være aktive, men lad os se, lyder det fra Thomas Frank, som ikke præciserer, hvorvidt han forventer til- eller afgange.

Medie: Brentford henter ombejlet tyrkisk stortalent

Brentford har på det seneste været sat i forbindelse med det tyrkiske stortalent Yunus Emre Konak, der ifølge flere kilder bliver officielt præsenteret på sin 18 års fødselsdag i morgen – onsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P