Så kom målet: To gyldne minutter for Isaksen i vigtig Lazio-sejr

I sin kamp nummer 20 for Lazio kom Gustav Isaksen for første gang på tavlen for italienerne i en kamp, hvor danskerens to gyldne minutter blev kampafgørende.

Gustav Isaksen scorede sit første mål for Lazio i kampen mod Frosinone.

Gustav Isaksen blev den store helt for Lazio i romernes sidste kamp i 2023.

I hjemmekampen mod Frosinone leverede Isaksen på to minutter i anden halvleg både en assist og sin første scoring for Lazio i det, der endte med at blive en 3-1-sejr.

Den danske offensivspiller startede godt nok ude, men da der ved pausen stadig ikke var scoret, kom han på banen i stedet for 300 kampsjubilaren Felipe Anderson.

Det skulle vise sig at være en klog beslutning af Lazio-træner, Maurizio Sarri, som dog først måtte se sit hold komme bagud 0-1, da argentinske Matias Soule udnyttede et straffespark efter en lille times spil.

Med 20 minutter tilbage af kampen trådte Gustav Isaksen dog i karakter, da han først assisterede Taty Castellanos’ udligning, inden argentineren bare minuttet efter gav danskeren tjenesten retur.

I en kontra trak Castellanos to modstandere til sig, inden han lagde bolden til siden til sin danske holdkammerat, der med venstrebenet lagde bolden under både en hoppende forsvarsspiller og en ditto målmand i Frosinone-målet.

Napoli-præsident dukkede op til pressemøde og lovede nye spillere

Spanske Patric gjorde det med fem minutter tilbage af kampen til 3-1, inden Isaksen i kampens overtid måtte se sit forsøg på at fordoble egen måltotal prelle af på Frosinone-overliggeren.

Med sejren haler Lazio ind på Napoli på Serie A’s syvendplads, hvor kun et enkelt point nu adskiller de to klubber.