Serie A

Smukke scoringer gav Juventus pligtsejr

Juventus fik lige akkurat alle tre point med fra besøget hos Frosinone, men der skulle to perler til.

Smukke scoringer for Juventus mod Frosinone.

Juventus holder presset på Inter i toppen af Serie A, efter de lørdag slog Frosinone 1-2.

Torino-klubben kom allerede foran efter 12 minutters spil, da Kenan Yildiz viste prøver på sin teknik og blev den næstyngste målscorer for Juventus nogensinde.

Den 18-årige tyrker, var isoleret med tre Frosinone-spillere på feltkanten, men på bare halvanden kvadratmeter lykkedes det alligevel angriberen at finde en vej forbi sine oppassere, og med en hård, flad afslutning ved nærmeste stolpe fandt han også vej til målnettet.

Frosinone var dog langt fra slået, og uruguayanske Jaime Baez Stabile sparkede kort efter pausen udligningen ind under Wojciech Szczesny fra en spids vinkel.

Det lignede mere og mere en pointdeler i Frosinone, men Dusan Vlahovic ville det anderledes. Med ti minutter tilbage af kampen steg serberen smukt – og imponerende højt – op på et indlæg og headede 1-2-scoringen ind i målhjørnet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Vlahovic fik i kampens overtid annulleret et mål for offside, men det gjorde ikke den store forskel, for Juventus kunne alligevel tage de tre point med sig hjem mod Norditalien.

Med sejren er Juventus kun ét point fra Inter de to klubbers parløb i toppen af Serie A. Milano-klubben har dog fortsat en kamp i hånden.