EM 2024

Thibaut Courtois misser EM 2024

Real Madrid-målmanden Thibaut Courtois melder nu selv fra til EM 2024.

thibaut Courtois misser Em 2024.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke noget EM for belgiske Thibaut Courtois.

Real Madrid-målmanden er sidder lige nu ude med en korsbåndsskade, og selvom der er næsten seks måneder til, at EM starter, så melder belgieren nu selv den nedslående nyhed ud.

– Med min skade ville jeg ikke have været i stand til at deltage ved EM uanset hvad, der var sket. Først er jeg nødt til at komme mig 100 procent, og så er det bedre ikke at sætte en [comeback-] dato, siger Courtois ifølge Sporza.

Den 31-årige belgier afviser dog ikke, at han være tilbage i målet hos Real Madrid inden EM.

– Hvis jeg er heldig, kommer jeg til at spille i maj, men jeg bliver aldrig 100 procent klar til [at spille] en stor turnering.

Thibaut Courtois ramt af skrækskade

– Jeg synes, det er bedre at skabe klarhed for landsholdet med det samme. Jeg vil ikke stå i mål på 80 procent, når vi har andre gode målmænd. Jeg tilsidesætter min egen ære og vil i stedet være en ekstra fan til juni – forhåbentlig til en europæiske titel, lyder det fra Courtois.

Thibaut Courtois fortælle desuden, at hans genoptræning går efter planen, men i Real Madrid har de ikke tænkt sig at haste ham tilbage.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Klubben har gjort det meget klart, at de ønsker, at jeg kommer mig 100 procent, og jeg skal absolut ikke gøre comeback for tidligt. Den tillid ønsker jeg ikke at forråde. Hvis ikke jeg kommer til at spille flere kampe i denne sæson, så er det okay, lyder det fra Courtois.

Det belgiske landshold har foruden Thibauyt Courtois målmænd som Wolfsburgs Koen Casteels, Strasbourgs Matz Sels og Lutons Thomas Kaminski.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P