Premier League

Eriksen krydser fingre for kollapset Luton-spiller: Håber han tager sig tid

Lutons Tom Lockyer kollapsede i weekenden på banen mod Bournemouth, og nu får han et par råd med fra en dansker, der i dén grad ved, hvad han taler om.

Christian Eriksen ønsker det bedste for Tom Lockyer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix & Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er heldigvis ikke mange, han kan rådføre sig hos.

Den walisiske Luton-anfører, Tom Lockyer, er to gange det seneste år kollapset på banen i en fodboldkamp.

Senest i weekenden hvor han ved stillingen 1-1 i kampen mod Bournemouth gik i græsset og måtte bæres fra banen med det, der efterfølgende viste sig at være et hjertestop.

Mere eller mindre præcis det samme prøvede danske Christian Eriksen ved EM i 2021, da han i hjemmekampen mod Finland kollapsede.

Efterfølgende er den danske Manchester United-midtbanespiller, som netop i dag er vendt tilbage til træningsbanen efter en længere skadespause, vendt tilbage til fodbold på øverste niveau, og han har et par velmenende råd til sin Premier League-kollega.

– Først og fremmest håber jeg, at han er okay. Jeg har læst og set, hvad der er sket, og jeg håber, han er okay, tager sin tid, er rask og at hans familie er der som støtte. Jeg krydser fingre for, at han har det fint.

Eriksen tilbage i træning i Manchester United

– Mit råd til ham vil være at tage den bedst mulige beslutning. Hvis lægerne siger, at man måske skal lave noget andet, så må man respektere det, hvis ikke så se, hvad man så kan. Der er ikke noget, der holder en tilbage, men i sidste ende afhænger det af, hvordan han har det, og hvad lægerne siger. Han er nødt til at træffe den beslutning med sin familie, men han bør tage sin tid og fokusere på sig selv, siger Christian Eriksen i et interview med The Sportsman:

Tom Lockyer kollapsede også i playoff-finalen mod Coventry i maj. Efter en hjerteoperation fik han i juni grønt lys til at returnere til fodbolden.

Luton har udbedt sig respekt for Lockyers privatliv, eftersom den walisiske anfører fortsat er på hospitalet. Premier League-oprykkerne skriver desuden, at de vil opdatere om situationen via sine officielle kanaler, når tiden tillader.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P