LaLiga

Nyt Bellingham-mål i Reals nedsabling af Villarreal

Jude Bellingham kom på ny på tavlen, da Real Madrid slog Villarreal med 4-1 i LaLiga-kampen på på Bernabeu.

Jude Bellingham scorede igen mod Villarreal.

20 kampe, 17 mål og fem oplæg.

Det er de vanvittige tal, Jude bellingham har produceret i indeværende sæson, efter han søndag aften på ny kom på tavlen i Real Madrids 4-1-sejr over Villarreal.

Englænderen indledte således målfesten med en hovedstødsscoring, som den danske Villarreal-keeper, Filip Jørgensen, på en god dag nok havde taget.

12 minutter senere blev det så værre for Jørgensen og co., da Rodrygo efter en VAR-gennemgang kunne juble over at have fordoblet føringen inden pausen.

I anden halvleg gav Jose Luis Morales fansene af Den Gule Ubåd nyt håb med en reducering, inden Brahim Diaz afsluttede en eminent solotur med scoringen, der endegyldigt slukkede håbet.

Inden slutfløjt kom Luca Modric også på tavlen, og ved slutfløjt stod der 4-1 på måltavlen.

Ex-AGF’er spillede fuld tid i Inters cementering af førstepladsen mod Lazio

Sejren betyder, at Real Madrid overtager førstepladsen i LaLiga fra Girona, der dog har en kamp mod Alaves i hånden.