International Fodbold

Medie: Serbien gør sig klar til Danmark – planlægger møde med Rusland forud for EM

Det serbiske fodboldlandshold er igang med at planlægge en venskabskamp mod Rusland forud for EM, hvor de er i pulje med Danmark.

Serbien planlægger møde med Rusland forud for EM.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når det danske landshold til marts starter forberedelserne frem mod EM, gør modstanderne det samme.

DBU offentliggjorde tidligere fredag, at herrelandsholdet til marts skal op mod Schweiz og Færøerne i deres indledende testkampe forud mod EM.

I modsætning til Danmarks møde med vennerne fra altid neutrale Schweiz og rigsfællesskabs-vennerne fra Nordatlanten venter der gruppe-modstanderen ved EM, Serbien, en markant mere kontroversiel modstander til marts.

Ifølge Corriere dello Sport skal serberne nemlig en tur til Sankt Petersborg, hvor de enten den 21. eller 22. marts skal møde Rusland.

Rusland har ikke spillet en kamp mod en europæisk modstander, siden de i starten af 2022 blev udelukket fra den igangværende VM-kvalifikation.

Brøndby Stadion lægger græs til EM-forberedelser

Den krigsførende nation har til gengæld spillet et hav af venskabskampe mod særligt tidligere sovjet-nationer og nationer fra Afrika.

Det russiske landshold har været suspenderet af UEFA og FIFA siden februar 2022, så derfor vil kampen som minimum kræve godkendelse fra de to organisationer.

Serbien er i EM-gruppe med Danmark, England og Slovenien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P