Dobbelt-dansk i Serie B: Ex-landsholdsspiller med to kasser i nederlag

Der har været en boom i danskere i Serie B, og søndag kom en af danskerne på måltavlen hele to gange, da Venezia tabte 2-3 til FC Südtirol.

Christian Gytkjær scorede to gange for Venezia mod Ascoli

Christian Gytkjær lignede den store helt for Venezia lørdag i Serie B.

Venetianerne var bagud 0-1 hjemme mod Südtirol efter ni minutter, men så begyndte målshowet for den 33-årige Gytkjær.

Den blonde angriber kom til Venezia i sommer fra Monza, og blot fire minutter efter Südtirols føringsmål bragte Gytjkær balance i regnskabet for Venezia – og den tidligere landsholdsangriber var ikke færdig.

I femte minuts overtid af første halvleg scorede Gytkjaer sin sjette scoring i indeværende sæson, da han omsatte et straffespark til en Venezia-føring.

2-1 ved pausen, og danskeren lignede den store helt for Adriaterhavsklubben, men Südtirol ville det anderledes.

Efter 53 minutter gjorde Silvio Merkaj det til 2-2, og med et kvarter igen var Serie Bs topscorer, Daniele Casiraghi, på pletten for Südtirol til kampens resultat 2-3.

Dermed lider Gytkjær og co., der inden lørdagens kamp lå nummer to i Serie B, sæsonens fjerde nederlag.

Den tidligere FC Nordsjælland-anfører Magnus Kofoed Andersen så hele kampen på bænken for Venezia.

Officielt: Gytkjær skifter til Serie B-klub