Barca taber terræn i toppen

FC Barcelona smed lørdag aften vigtige point på udebane mod Valencia, og kan nu komme ni point bag Girona i toppen.

Robert Lewandowski og Barca smed point.

FC Barcelona havde inden lørdagens opgør mod Valencia vundet de sidste fem indbyrdes opgør.

Derfor var der også forventninger om en ny sejr til catalanerne, men det blev sværere end som så.

I første halvleg var der ikke meget action, foruden en god redning af Iñaki Pena i Barca-buret.

Det ændrede sig dog i anden halvleg.

Først kom udeholdet foran, da Frenkie de Jong spillede en fantastisk smuk bold i dybden til Raphinha, som sikkert kunne aflevere på tværs til João Felix og 0-1.

Med 20 minutter tilbage kom der dog svar på tiltale, da Hugo Guillamon krøllede bolden flot op i det ene hjørne uden chance for Pena i målet.

Efter det var Barca tættest på at afgøre det, da Raphinha havde en kæmpe dobbeltchance, men ind ville bolden ikke.

Derfor endte opgøret 1-1 og FC Barcelona er fire point bag Real Madrid og seks bag Girona, der begge har spillet en kamp mindre end det catalanske storhold.

Næste opgør for FC Barcelona er på onsdag, når Almeria kommer på besøg.