Serie A

Mourinho slipper for karantæne trods krads dommer-kommentar

Der var i flere medier spekuleret i en mulig karantæne til José Mourinho efter portugiserens kommentarer forud for kampen mod Sassuolo, men AS Roma-træneren slipper med en bøde.

Mourinho slipper med bøde for kommentar om dommer.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Han slipper med en bøde på 20.000 euro.

De cirka 150.000 kroner doneres til den italienske leukæmi-forening.

Nok er det en ganske markant bøde, men AS Roma-cheftræner José Mounrinho slap for karantæne.

Portugiserens bøde kommer efter et forlig mellem træneren og det italienske fodboldforbund, mens en tilsvarende bøde tilfalder AS Roma – som ligeledes donerer til det velgørende formål.

Bøderne kommer ovenpå Mourinhos kommentarer forud for AS Romas kamp mod Sassuolo – en kamp hvor danske Rasmus Nissen Kristensen i øvrigt blev matchvinder.

Rasmus ‘NK’ matchvinder for Roma i comeback-sejr

Mourinho udtale inden kampen, at det bekymrede ham, at kampen skulle dømmes af Matteo Marcenaro, mens og Sassuolos Domenico Berardi fik en tur i Mourinho-møllen.

– Sassuolo skaber altid problemer for os, men helt ærligt så bekymrer dommeren mig. Vi har haft ham tre gange, og jeg mener ikke, at han har den følelsesmæssige stabilitet til at arbejde på det her niveau, lød det fra Mourinho, som fortsatte med lidt af en sviner til Domenico Berardi.

Følg Campo på Facebook

– Jeg er bekymret for Berardi, som er en fantastisk spiller, jeg elsker ham, men han er nødt til at vise mere respekt for sine modstandere. Han håner andre spillere og sørger for, at de får kort, så jeg elsker og hader ham. Jeg kan ikke lide den slags opførsel på banen, og jeg ville virkelig ikke bryde mig om at se det fra en af mine spillere, lød det fra portugiseren.

Efter kampen mod Sassuolo mødte Mourinho så op til pressemødet, hvor han nægtede at tale italiensk og i stedet brugte en tolk til at oversætte sit portugisiske.

Den 60-årige træner følte sig angiveligt misforstået, så selvom han taler flydende italienske og altid afholder pressemøder på italiensk, udtalte han sig altså i stedet på sit modersmål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P