Premier League

Salah om milesten: Vigtigst at vinde kampen

Mohamed Salah scorede lørdag sit mål nummer 200 for Liverpool på tværs af alle turneringer, da han hjalp sit hold til sejr over Crystal Palace.

Mohamed Salah scorede lørdag sit mål nummer 200 for Liverpool.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah scorede lørdag sit mål nummer 200 for Liverpool.

Det gjorde han, da ‘The Reds’ fik vendt 1-0 til sejr over Crystal Palace i Premier League.

Efter kampen var den egyptiske højrewing glad for milestenen, men for ham var det vigtigere, at Liverpool vandt kampen og kom op på førstepladsen forud for Arsenals kamp mod Aston Villa senere lørdag.

– Det er en fantastisk følelse. Jeg er glad for milestenen, og at vi vandt kampen, lyder det fra Mohamed Salah til TNT Sports.

Kampens helt store helt blev dog unge Harvey Elliott, som med en flot scoring sikrede Liverpool sejren. Og ham er Salah også begejstret for.

– Han er en god dreng. Han lærer. Jeg kan godt lide at presse ham i træningslokalet. Han får en god karriere, siger Salah.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Elliott selv ser Salah som en læremester, og langskudsmålet var også inspireret af stjernen, fortæller han.

– Min afslutning i dag viser, hvad jeg har lært af ham. Hvis jeg begynder at tale om den indflydelse, han har på mig, vil alle nok begynde at kede sig, siger 20-årige Harvey Elliott.

Erik ten Hag forklarer: Derfor er Rasmus Højlund bænket

Harvey Elliott har spillet 85 kampe for Liverpool, og han har scoret seks gange. Lørdagens mål er hans første i denne sæson.

Liverpool skal i aktion igen torsdag, hvor Union Saint-Gilloise venter i Europa Leagues sidste runde i gruppespillet. Her fører Liverpool gruppe E og er allerede kvalificeret til knockout-fasen.

Se hele interviewet med Mohamed Salah og Harvey Elliott i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P