3F Superligaen

Ombejlet Lyngby-keeper om skifte: Kommer an på så mange ting

Mads Kikkenborg har været en af efterårets store profiler hos Lyngby Boldklub, og det har fået rygterne om et kommende skifte til at svirre. Selv tager han det med ro.

Mads Kikkenborg iført grøn trøje og med en bold i hænderne
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Kikkeborg har spillet et flot efterår for Lyngby Boldklub.

Derfor er det også helt naturligt, at spekulationerne omkring den 24-årige målmands fremtid er begyndt.

Kikkenborg, der kom til Lyngby fra Esbjerg i 2022, har kontrakt med nordkøbenhavnerne indtil sommeren 2026, og målmanden fortæller, at han fokuserer mere på spillet på banen end i kulisserne.

Efter torsdagens 3-2 nederlag i Oddset Pokalen til FC Fredericia, blev Kikkenborg spurgt indtil hans tanker om det kommende transfervindue.

– Ikke så meget lige nu. Nu skal jeg bare have fokus på den sidste kamp (søndagens returopgør mod Fredericia, red.). Så må jeg gå på vinterpause, men lige nu tror jeg ikke, jeg skal tænke for meget på alle mulige skriverier og alt det andet, udtaler Kikkenborg til Viaplay.

Kikkenborg kunne ikke svare på, om han kunne udelukke, at der skete noget i januars transfervindue.

– Det kan jeg ikke svare på. Det kommer an på så mange ting, så det er svært at sige lige nu. Jeg er bare glad for at være i Lyngby og nyder min tid her.

Mads Kikkenborg står foreløbigt noteret for 51 kampe hos Lyngby Boldklub. På søndag klokken 18 kan det blive til 52, når Lyngby og Fredericia mødes i returopgøret i Oddset Pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P