Premier League

Medie: United sætter stjernetrio til salg i januar

INEOS og Sir Jim Ratcliffe vil gerne sortere nogle af de løntunge drenge fra i Manchester United og har fundet tre, som godt kan kigge efter nye adresser.

Raphael Varane, Jadon Sancho og Marcus Rashford jubler
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

170 millioner pund – svarende til 1,47 milliarder kroner.

Så meget har Manchester United brugt på deres dyre stjernetrio, Jadon Sancho, Raphael Varane og Casemiro – nu kan de alle være på vej ud.

I hvert fald skriver The Independent, at INEOS med Sir Jim Ratcliffe i spidsen gerne vil rense ud i truppen, og her skulle de tre store navne være øverst på listen over dem, der ikke har en fremtid i United.

Selv hvis de får held med at skille sig af med Casemiro, Sancho og Varane, er det dog ikke ensbetydende med, at der kommer nye spillere ind denne vinter.

Det kommer ifølge mediet an på, hvorvidt INEOS når at overtage de 25 procent af United, som de menes at være tæt på, inden transfervinduet åbner den 1. januar.

Ellers mener Sir Jim Ratcliffe angiveligt, at det er for sent at sætte skub i tingene, da han fremadrettet vil hente spillere, der også passer ind i den rette aldersprofil, hvilket han efter sigende ikke mener, at hverken Varane eller Casemiro gør.

Medie: Stjerne står i spidsen for Erik ten Hag-kritiske United-spillere

Avisen mener dog at vide, at hvis United går på markedet til vinter vil det være for at hente Jean-Clair Todibo i Nice, som INEOS også ejer, og muligvis også en ny midtbanespiller.

Det er ikke kun ovenstående stjernetrio, der i disse dage rygtes væk fra Manchester United. Det samme gælder danske Christian Eriksen, hvilket du kan læse mere om herunder

Medie: Manchester United vil sælge Eriksen til januar
Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P