3F Superligaen

Velkommen til campo.dk’s nyhedsbrev – få dit daglige overblik og indblik

Hver dag sender vi de seneste og mest relevante nyheder ud til dig og din inbox.

campo.dk sender hver dag de meste relevante nyheder på vores nyhedsbrev

Her på campo.dk dækkes de væsentligste nyheder på dansk og international fodbold time for time.

Vi dækker alt fra Superligaen og NordicBet Ligaen til de store ligaer som Premier League, LaLiga, Bundesliga og Champions League, hvor vi monitorerer alle de officielle nyheder, ligesom vi hver uge er ude i Superligaen og NordicBet Ligaen til klubbernes træning.

Som en del af vores nyhedsdækning sender vi hver dag et kurateret nyhedsoverblik ud til vores brugere, som gerne skulle skabe overblik over døgnets vigtigste begivenheder, nyheder og ‘Mål og Highlights’.

– Netop vores ‘Mål og Highlights’ format er oplagt at orientere sig imod, hvis du missede den flotteste scoring i weekenden, eller hvis du gik glip af et overraskende resultat. Vi vægter relevans over alt andet, og med vores nyhedsbrev misser du aldrig ud på de vigtigste fodboldnyheder og mest relevante historier, siger chefredaktør på campo.dk Allan Hvid.

Nyhedsbrevet indeholder en række fodboldnyheder og rammer din indbakke hverdag klokken 11.30. Så har du de vigtigste fodboldnyheder ved hånden til frokostpausen.

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet i den mail, du modtager.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P