LaLiga

Medie: Real Madrid giver Mbappé 15 dage – ellers tager de Haaland

Ifølge et stort spansk medie kommer Real Madrid 1. januar til at stille Kylian Mbappé et ultimatum, der kan komme til at ændre deres interesse i ham.

Real Madrid stiller efter sigende Mbappé et ultimatum ved årsskiftet.
Foto: Damien Meyer/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid har længe insisteret.

I hvert fald har det virket sikkert og fast, at Kylian Mbappé en dag kommer til at repræsentere Los Blancos.

Skiftet lader dog vente på sig, eftersom meget indikerede, at den franske superstjerne allerede i sommer ville lave sit drømmeskifte til den spanske hovedstad. Og nu tyder noget på, at storklubbens tålmodighed er sluppet op.

I hvert fald skriver flere medier – herunder spanske AS og tyske Bild – at Real Madrid i januar kommer til at stille Mbappé et ultimatum.

Aviserne skriver, at Paris Saint-Germain-superstjernen kan forvente at vågne op 1. januar til et kontrakttilbud fra Real, som skal besvares senest 15. januar.

Hvis franskmanden trækker tiden længere end 15. januar er Madrid-klubben efter sigende klar til fuldstændig at trække sig fra forhandlingerne og aktivere deres plan b: Erling Haaland.

Mbappé efter karrieremål nummer 300: Det er hylemorsomt!

Real Madrid er angiveligt klar til at sadle fuldstændig om og gå benhårdt efter den norske Manchester City-bomber, som angiveligt også skulle være åben for en genforening med sin tidligere Dortmund-holdkammerat Jude Bellingham.

Kylian Mbappé har kontraktudløb til sommer og kan altså som tingene står lige nu hentes kvit og frit ved transfervinduets åbning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P