Bundesligaen

Medie: Dortmund pønser på byttehandel med United

Jadon Sancho har måttet kigge længe efter spilletid i indeværende sæson. Samtidig har Donyell Malen i Borussia Dortmund fået mange minutter, og han er angiveligt interesseret i et skifte til England nu.

Donyell Malen i kamp mod AC Milan.
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

85 millioner euro.

Så meget betalte Manchester United for at erhverve Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Nu vil den tyske klub angiveligt ham tilbage.

I samme ombæring har den aktuelle Dortmund-profil Donyell Malen ansat en ny agent, med det klare formål at skifte til England. Det nye agentbureau, som hedder SEG, har flere klienter i United, heriblandt Rasmus Højlund og Erik ten Hag.

Det tyske medie Bild erfarer i den forbindelse, at Dortmund kunne være interesserede i at arrangere en byttehandel med Manchester United.

Rygtet skal også ses i lys af, at Jadon Sancho ikke har haft tur i den. Den 23-årige kantspiller står noteret for tre optrædener i indeværende sæson, og han ser ikke ud til at gøre comeback i nærmeste fremtid.

Sancho og Erik ten Hag har en længere batalje, som har resulteret i, at den unge englænder er frosset helt ud af Manchester Uniteds trup.

Ten Hag ‘ved ikke’ om Sancho har spillet sidste kamp for United

Samtidig har Donyell Malen spillet en okay sæson for Borussia Dortmund, hvor hollænderen har spillet 18 kampe, scoret fem mål og lavet to assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P