3F Superligaen

F.C. København henter ung nordmand

F.C. København henter den 15-årige stortalent Liam West til klubbens akademi, det meddeler klubben onsdag.

Foto: FCK

Liam West skifter snart Frederikstad ud med København.

Det 15-årige norske talent starter nemlig i F.C. København 1. januar 2024, og til den tid er offensivspilleren fyldt 16 år.

Den venstrebenet West har tidligere tørnet ud for norske Frederikstad FK, og har kampe på de norske ungdomslandshold. Tilgangen af nordmand glæder Mikkel Lund Køhler, chef for scouting og rekruttering i FCK.

– Liam er en rigtig spændende venstrefodet offensivspiller, der kan gøre sig både i mellemrummene og på siden – med udgangspunkt begge steder, udtaler Køhler til klubbens hjemmeside.

– Han er dygtig rent teknisk, men har også et stort fysisk og taktisk potentiale. Vi er meget tilfredse med at få endnu et nordisk toptalent til klubben, slutter Køhler.

Liam West er stolt over at skrive under med FC København, som han kalder en fantastisk klub.

– F.C. København er en fantastisk god og stor klub, som jeg er stolt over at skulle spille for, og jeg glæder mig til at starte i FCK Talent, udtaler West.

– Det er et stort skridt for mig, men det er samtidig det helt rette sted at udvikle sig for en offensiv og kreativ spiller som mig.

– Og jeg glæder mig til at flytte til København og forhåbentlig spille masser af gode kampe og lære en masse, slutter 15-årige West.

Norske Liam West er søn af den tidligere amerikanske professionelle fodboldspiller Brian West.

Trænerskifte nærmer sig: Mangler kun enighed mellem Rosenborg og FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P