Celtic var i problemer i udekampen mod St. Johnstone, men blandt andet grundet en danskerscoring fik de forsvarende mestre hevet sejren i hus.

Matt O'Riley scorede et drømmemål mod St. Johnstone.

Celtic har endnu til gode at tabe i den skotske Premiership i denne sæson.

Det har de også efter søndagens kamp mod St. Johnstone, selvom hjemmeholdet længe så ud til at drille de forsvarende mestre.

Det var nemlig Perth-klubben, der kort før pausen bragte sig foran 1-0, men 22 minutter efter pausen udlignede Celtic. Udligningen blev også til en føring, og det var med dansk afsender.

Landsholdsaktuelle Matt O’Riley modtog med ti minutter tilbage af kampen bolden på kanten af feltet, hvorfra han bragede den ind bag en chanceløs St. Johnstone-målmand.

I kampens overtid fik Celtic med en 1-3-scoring sejren til at se mere overbevisende ud, end tilfældet var.

Celtic fører den skotske liga med 11 point ned til ærkerivalerne fra Rangers, der dog har to kampe i hånden.