Mål og Highlights: Gytkjær og Finnsson blev heltene for Lyngby mod Silkeborg

Lyngby revancherede søndag det forsmædelige 5-0-nederlag til Silkeborg i oktober, da de kongeblå sendt midtjyderne hjem uden point.

Mål og Highlights fra kampen mellem Lyngby og Silkeborg.

Andreas Bjelland havde italesat det forud for kampen, og søndag FIK Lyngby revanche.

Nordsjællænderne blev i oktober skilt ad af Silkeborg i 5-0-nederlaget i Søhøjlandet, men i efterårssæsonens sidste superligakamp for de to mandskaber løb Lyngby med en 2-0-sejr.

Allerede efter fire minutters spil gjorde Frederik Gytkjær det til 1-0 for hjemmeholdet på oplæg af islandske Kolbeinn Finnsson.

Silkeborg, der var uden superligatopscorer Alexander Lind, der havde karantæne efter sidste rundes røde kort mod FCM, satte sig tungt på spillet, men jyderne formåede ikke at spille sig frem til store chancer i første halvleg.

Lidt større blev udeholdets chancer i anden halvleg, men alligevel var det Lyngby, der midtvejs i halvlegen udbyggede føringen.

Bjelland før SIF: Det var en møgkamp sidst

Frederik Gytkjær betalte tilbage på tjenesten fra første halvleg, da han lagde op til Kolbeinn Finnssons scoring til 2-0.

Flere mål blev det ikke til, og dermed lukkede Lyngby superligasæsonen af med en sejr.

I den kommende uge møder Lyngby FC Fredericia i pokalkvartfinalen, mens Silkeborg har et dobbeltopgør mod F.C. København.