Mål og Highlights: Både lynscoring og danskerscoring da Burnley smadrede Sheffield United

Selvom begge oprykkere fortsat er at finde under nedrykningsstregen, så var der klasseforskel, da Burnley lørdag smadrede Sheffield United.

Jay rodriguez scorede allerede efter 15 sekunder for Burnley mod Sheffield United
J. Rodríguez
1′
J. Bruun Larsen
29′
M. Amdouni
73′
L. Koleosho
75′
J. Brownhill
81′
45′
90′
  • Allerede efter 15 sekunder sendte Jay Rodriguez Burnley foran 1-0, og dermed blev han den første spiller til to gange at have scoret indenfor 15 sekunder i en Premier League-kamp
  • Danske Jacob Bruun Larsen viste fin teknik, da han efter en halv time øgede til 2-0. Ollie McBurnie gjorde det vanskeligt for gæsterne med sit andet gule kort kort før pausen