Conference League

Legia går kontra på Aston Villa: Var selv skyld i fan-optøjer

I kølvandet på Aston Villas ingivelse af en klage over Legia Waszawa til UEFA, svarer den polske klub nu tilbage på anklagerne.

Legia Wrszawa svarer igen på Aston Villas klage til UEFA.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Spændingerne øges nu yderligere mellem Aston Villa og Legia Waszawa.

I kølvandet på et voldsomt sammenstød mellem politi og polske fans foran Villa Park torsdag aften indsendte Birmingham-klubben fredag en klage til UEFA over Legia-fansenes opførsel.

Aston Villa pegede især fingre af Legias ansvarlige for allokering af billetter til opgøret, som, de bestemt ikke mener, var kompetente nok – men det er polakkerne dybt uenige i.

Lørdag svarer klubben således igen og går faktisk kontra på de anklager, Villa fredag fremlagde.

– Vi er ikke enige i de falske anklager, Aston Villa har fremlagt. Værten og de lokale myndigheder er ansvarlige for at sikre det optimale sikkerhedsniveau både på og udenfor stadion, indleder klubben en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Når det kommer til situationen om de allokerede billetter, mener polakkerne også, at pilen peger på de ansvarlige fra Villa, som angiveligt flere gange har brudt UEFAs retningslinjer.

Aston Villa slår Legia efter fanuroligheder og kvalificerer sig til knockoutkampfasen

Først og fremmest ved i første omgang ikke at have allokeret det antal billetter, som UEFA kræver, at udebanehold får tildelt – 5 procent af stadionkapaciteten – og senere for at have næsten halveret det aftalte antal billetter.

– Disse handlinger førte til en eskalering af spændingerne, skriver klubben yderligere i pressemeddelelsen.

Fire politibetjente blev såret, mens over 45 polske fans blev anholdt under sammenstødet forud for opgøret, som endte med en 2-1-sejr til Aston Villa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P