Premier League

Emery har det godt i Aston Villa: Forhåbentlig kan jeg blive længe

Det kører for Unai Emery i Aston Villa, hvor den spanske manager meget vel kan give Birmingham-klubben den bedste placering i Premier League i næsten 30 år.

Unai Emery håber, han kan blive i Aston Villa i lang tid.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

De blev nummer to i den første Premier League-sæson nogensinde i 1992-93, og tre år senere blev de nummer fire.

Unai Emery og Aston Villa er 13 kampe inde i den nye sæson at finde på fjerdepladsen i Premier League med kun to point op til Arsenal på førstepladsen.

Den spanske manager, der i starten af november kunne fejre ét år jubilæum i klubben, har kun tabt tre ligakampe indtil videre i sæsonen, og han lægger ikke skjul på, at han befinder sig godt i Aston Villa.

– Forhåbentlig kan jeg blive her i lang tid, for jeg synes, vi har en god udfordring her i Aston Villa, hvor vi kan udvikle os meget som klub, med spillerne og for mig selv som træner, lyder det fra Emery

Emery har indtil videre stået i spidsen for Aston Villa i 47 kampe, hvor hans pointgennemsnit lyder på 1,96 point per kamp.

I Conference League lagde englænderne ud med at tabe 3-2 til polske Legia Warszawa, men siden er det blevet til sejre over bosniske Zrinjski og to gange over hollandske AZ.

Derfor kan Aston Villa også sikre sig videre avancement, hvis de får minimum uafgjort, når de torsdag tager imod Legia hjemme på Villa Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P