3F Superligaen

Silkeborg IF udstyrer U19-anfører med lang kontrakt

Alexander Priesborg Madsen har fredag skrevet under på sin første professionelle kontrakt.

Alexander Priesborg Madsen har skrevet under på en ny aftale med Silkeborg IF.
Foto: Silkeborg IF

Alexander Priesborg Madsen – et navn, som Silkeborg IF’s fans nok lige bør notere sig.

I hvert fald har den unge SIF’er fredag skrevet under på sin første professionelle kontrakt med Superligaens aktuelle fjerdeplads.

Det oplyser Silkeborg IF på sin hjemmeside.

Alexander Priesborg Madsen er barnebarn af SIF-legenden Orla Madsen. Samtidig er han også et produkt af Silkeborg IF’s ungdomssystem.

Den 18-årige forsvarsspiller fik tidligere på efteråret debut for det danske U19-landshold. Til dagligt er han anfører på Silkeborg IF’s U19-mandskab.

– Vi er altid stolte, når vores egne talenter viser sig stærke nok til at tage skridtet op på førsteholdet, og Alexander har gennemgået en meget flot udvikling særligt over de seneste år, hvor han virkelig har vist sig som en leder i forsvaret.

– Han har nogle gode forudsætninger og kompetencer for at slå igennem med de krav, vores spillestil stiller til en midtstopper i SIF, men som altid for unge spillere skal der arbejdes hårdt for at tage skridtet mod spilletid på førsteholdet.

– Nu får han de bedste betingelser for at tage dette skridt.  Vi er meget glade for at have underskrevet en lang kontrakt med en af vores egne drenge, siger Silkeborg IF’s sportschef, Jesper Stüker, til klubbens egen hjemmeside.

Alexander Priesborg Madsens nye aftale træder i kraft fra sommeren 2024, når han har færdiggjort sin HHX-uddannelse.

Den nye aftale løber frem til sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P