Premier League

Manchester United har profil tilbage i træning

Der er gode nyheder for Manchester United, hvor venstrebacken Luke Shaw efter en længere skadesperiode er tilbage i træning.

Manchester United har Luke Shaw tilbage i træning.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Ikke siden den 19. august har Luke Shaw været i aktion for Manchester United, men nu er der gode nyheder.

Den engelske venstreback var onsdag tilbage på træningsbanen, hvor han trænede med sin holdkammerater forud for søndagens udekamp mod Everton.

Den Fem dage efter kampen mod Tottenham den 19. august måtte Luke Shaw udgå fra træningen med det, Manchester United selv beskrev som ‘muskelproblemer’.

Venstreback-positionen har i indeværende sæson været lidt af en akilleshæl for Manchester United, da også Tyrell Malacia har været skadet, og hollænderen har endnu til gode at spille i denne sæson.

Derfor hentede Manchester United på deadlineday den 1. september spanske Sergio Reguilon ind på en lejeaftale fra Tottenham, men også spanieren har været skadet.

Derfor har Manchester United brugt både midtbanespilleren Sofyan Amrabat, højrebacken Diogo Dalot og midterforsvareren Victor Lindelöf på positionen.

Ny undersøgelse: Premier League-klubber kæmper med skader som aldrig før

Selvom det er positivt nyt for manager Erik ten Hag, at han potentielt kan gøre brug af Luke Shaw i søndagens kamp på Goodison Park, så er skadesbekymringer ikke ovre.

Lisandro Martinez, Jonny Evans, Tyrell Malacia, Casemiro og Amad Diallo er alle fortsat ukampdygtige, og det blev begge klubbens danske landsholdsspillere også i sidste kamp inden landskampspausen.

Her måtte både Rasmus Højlund og Christian Eriksen udgå med skader i kampen mod Luton, og ingen af danskerne ventes klar til søndagens kamp i Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P