1 min læsningMüller fast besluttet: Jeg vil spille efter 2024

Thomas Müller er fyldt 34, og selvom han langt fra er fast mand i Bayern München, så har han ingen planer om pension.

1 min læsning
Thomas Müller har ikke tænkt sig at gå på pension.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har startet bare fire kampe i Bundesligaen i denne sæson, og indtil nu er det kun blevet til ét mål.

Thomas Müllers stjerne i Bayern München er på det seneste falmet en smule, og med kontraktudløb i den tyske storklub – den eneste klub han nogensinde har repræsenteret som senior – er snakken selvsagt faldet på hans fremtid.

Nu slår Müller selv fast, at han ikke er pensionsmoden endnu.

– Jeg vil helt klart spille et år efter 2024. Det er i hvert fald min plan. Jeg har det stadig sjovt på banen – det håber jeg, man kan se, siger Müller til Bild.

Med tilgangen af Harry Kane i sommer samt konkurrence i offensiven fra spillere som Leroy Sané, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Serge Gnabry, Eric Maxim Choupo-Moting og Mathys Tel er konkurrencen i den sydtyske offensiv intens.

Derfor har Müller også accepteret, at han har været nødt til at sluge den markant formindskede spilletid.

– Det er klart, at det irriterer mig, når jeg ikke spiller. Vi har i øjeblikket nærmest overflod af kvalitetsspillere i offensiven. Derfor er alle engang imellem nødt til at sluge (den manglende spilletid, red.), lyder det fra Müller.

Bayern München-legenden står indtil videre noteret for 680 kampe for den sydtyske storklub. Dermed har han bare 26 kampe op til kamprekordindehaver Sepp Maier, der står noteret for i alt 706 kampe for Stern des Südens.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P