3F Superligaen

Wesström er glad for svensker – ønsker at forlænge kontrakt

Filip Helanders kontrakt med OB udløber til sommer, men står det til Björn Wesström, så skal den svenske landsholdsspillers ophold i Ådalen forlænges.

Björn Wesström går på Odense Stadion
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

30-årige Filip Helander er hurtigt blevet en fast mand i det fynske midterforsvar.

Den svenske midterforsvarer kom til Ådalen i sommer, og her har præstationerne været gode for den svenske landsholdsspiller.

Opholdet på Fyn kan dog blive kort for Helander, for kontrakten med OB udløber allerede til næste sommer. Det ønsker OBs fodbolddirektør, Björn Wesström, at gøre noget ved.

– Vi er glade for, at han er her nu. Vi får det bedste ud af det, og så ser vi, om vi kan finde en tid, som er længere end den aftale, vi har nu. Den mulighed skal vi absolut undersøge, udtaler Wesström til Campo.dk.

Helander har tidligere spillet på store adresser i udlandet, men den svenske landsholdsspiller har været hårdt plaget af skader de senere sæsoner.

OB skrev en kort kontrakt med Helander, og det er der en god grund til ifølge Wesström.

– Det handler om, at vi møder spillerne, hvor de er. Det er klart, at hvis jeg skulle bestemme, ville vi skrive en femårig kontrakt med Filip Helander. Men det tror jeg ikke, han er så interesseret i, fortæller Wesström.

Wesström oplyser, at han ligeledes ønsker at forlænge aftalen med tyske Tom Trybull, hvis kontrakt også udløber til sommer.

OB-boss bekræfter: Vi er i dialog med Tobias Slotsager

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P