1 min læsningMedie: United vil hente Betis-midt til januar

Manchester United sigter angiveligt efter en forstærkning til midtbanen, som ventes at blive hentet til klubben allerede til januar.

1 min læsning
Manchester United vil hente Guido Rodríguez til klubben til januar
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United vil styrke midtbanen til januar.

Sådan lyder meldingen mandag eftermiddag i det spanske medie Estadio Deportivo.

I den forbindelse har United-manager Erik ten Hag ifølge mediets kilder set sig varm på en defensiv midtbanemotor i den spanske LaLiga-klub Real Betis.

Således mener mediet at vide, at Manchester United vil hente den defensive Betis-argentiner Guido Rodríguez til Manchester i det nært forestående transfervindue i januar måned.

Rodríguez betragtes som en billig og god handel for Manchester United, da det ikke forventes at koste en formue at hente den 29-årige Betis-profil til klubben. Det skyldes, at Rodríguez har kontraktudløb med Real Betis til sommer, hvorfor han potentielt kan hentes gratis eller til en overkommelig pris.

Manchester United kan dog potentielt få kamp til stregen om den argentinske landsholdsspillers underskrift. Således skulle andre europæiske storklubber ligeledes være varme på Guido Rodríguez – heriblandt FC Barcelona, som også er blevet meldt interesseret i at hente ham til januar.

Følg Campo på Facebook

Guido Rodríguez skiftede til Real Betis fra mexicanske CF América i januar 2020.

Siden har han spillet sig ind som en vigtig brik på klubbens førstehold, hvor han i alt står noteret for 158 kampe med otte mål og fire assists til følge.

Guido Rodríguez står desuden noteret for 29 argentinske landskampe og ét landskampsmål for hjemlandet.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P