1 min læsningLyngbys cheftræner efter OB: Vi var det bedste hold i dag

Freyr Alexandersson var tilfreds med sit Lyngby-mandskab, selvom det kun blev til 2-2 mod OB lørdag eftermiddag. 'De Kongeblå' holdte OB fra afslutninger, lød det fra træneren.

1 min læsning
Freyr Alexandersson (Lyngby Træner) under superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub iOdense mandag den 2. oktober 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Lyngby Boldklub var bagud 0-1 ved pausen, men scorede to hurtige mål i starten af anden halvleg i lørdagens kamp mod OB.

Alligevel blev det ikke til tre point for Freyr Alexanderssons mandskab, der indkasserede en udligning før minutter før tid.

Alexandersson var tilfreds med indsatsen fra sit hold, som han mente burde have vundet. Derfor ærgrede den 40-årige islænding sig også over OBs sene udligning.

– Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med at indkassere et mål her til sidst, men jeg synes, vi var det bedste hold i dag, udtalte cheftræneren til Viaplay efter kampen.

– De har to afslutninger på mål. Det ene var Bashkim Kadriis langskud på mål, som bliver rettet af, og går i kassen. Det andet går igennem benene på Pascal Gregor, tror jeg, som burde være umuligt fra den vinkel.

Lyngby kom ind til lørdagens kamp mod OB med tre nederlag i træk, og derfor var det vigtigt for Alexandersson at komme på tavlen.

– Ja det er altid. Og vi holder stadig OB fra os, og så er det godt at få et point. Hver eneste point tæller, men det er faktisk mest præstationen, som jeg tager med, slutter træneren.

Lyngby Boldklub spiller næste gang søndag den 12. november på udebane mod Vejle Boldklub.

Mål og Highlights: Lyngby og OB deler i porten efter målrigt opgør

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P