Efter Bas Dost-kollaps: De sidste par minutter af hollandsk kamp færdigspilles

Kampen mellem AZ Alkmaar og NEC Nijmegen blev afblæst kort før tid grundet Bas Dost's kollaps på banen, men nu skal opgøret spilles færdig.

Hollandsk kamp færdigspilles efter Bas Dost kollaps

Det handlede om alt andet end fodbold i slutminutterne af søndagens opgør i Æresdivisionen mellem AZ Alkmaar og NEC Nijmegen.

I det 90. minut af opgøret kollapsede Nijmegen-angriberen Bas Dost på banen ved stillingen 2-1 til Nijmegen. Der manglede således blot dommerens tillægstid, før opgøret reelt kunne fløjtes af.

Men som følge af hændelsen blev kampen afblæst og altså ikke færdigspillet. Det bliver der dog ændret på nu, da det hollandske fodboldforbund torsdag kan fortælle, at opgøret skal færdigspilles den 6. december.

Selvom der blot er tale om nogle få minutter, så skal kampen færdigspilles, da det ville være fair for alle parter. Det hollandske fodboldforbund oplyser i sammen ombæring, at fans er velkomne til at overvære de få minutters kamp.

Efter hændelsen har Bas Dost hurtigt meldt ud, at han har det godt under omstændighederne. Samtidig har han også været ude at sende en dybfølt tak til hele fodboldverdenen for den støtte han har fået.

I opgøret scorede Bas Dost selv før hændelsen, mens danske Magnus Mattsson ligeledes noterede sig for et mål for Nijmegen.

Schöne efter Bas Dost-uheld: Får mig til at tænke over karrieren